Pop-up Masterclass

pop up-large

Als zelfstandig ondernemer verder leren? Net niet de inhoud die je zoekt, te grootschalig, te duur, te veel tijd... bij Pop-up Masterclass denken dat we dat dit anders kan. Hier worden zzp'ers met een leervraag gekoppeld aan zelfstandig ondernemers die hun kennis in de vorm van een Masterclass delen.

 

Idee Pop-up Masterclass

In 2014 ontstond aan de keukentafel van Marijke Spanjersberg het idee voor een Pop-up Masterclass.

 

Wie?

Wij, Marijke Spanjersberg, Simen van der Goot,  Ina Ahuis en Anneke Jelsma, alle vier al jaren zelfstandig ondernemer, hadden het die dag over hoe we onze vakkennis op peil konden houden. Het meeste aanbod sprak ons om verschillende redenen niet erg aan. Net niet de inhoud die we zoeken, te grootschalig, te duur, te veel tijd.

 

Hoe?

Waarom organiseren we het niet zelf zei een van ons? We nodigen een vakgenoot uit die we echt interessant vinden, van wie we iets kunnen leren, met wie we in gesprek kunnen over wat ons bezighoudt.
We nodigen allemaal een of twee collega's uit, die ook geïnteresseerd zijn, we delen de kosten en dan hebben we voor een redelijke prijs, met een kleine groep collega's, een dag scholing op hoog niveau. Een groot succes!online platform

 

Online platform

Het concept is inmiddels verder door ontwikkeld naar een online platform. Hier worden zzp'ers met een leervraag gekoppeld aan zelfstandig ondernemers die hun kennis in de vorm van een Masterclass delen. Voor meer informatie kijk op www.popupmasterclass.nl